سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

پل های عابرپیاده یا تونل وحشت!

پل های عابرپیاده یا تونل وحشت! سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به لزوم رسیدگی به وضعیت پل‌های عابر پیاده، گفت: وضعیت این پل‌ها به گونه‌ای است که برخی از آن به تونل وحشت تعبیر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۶۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر علی اعطا صبح امروز در تذکر پیش از دستور در صحن علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه در مورد وضعیت پل‌های عابر پیاده باید گفت که به واسطه وجود تابلو‌های تبلیغاتی در دو طرف آن، پل‌ها نا امن هستند. گفت: حل موضوع ناامنی پل‌ها مطالبه جدی شهروندان است بگونه‌ای که برخی‌ها از این پل‌ها به تونل وحشت تعبیر می‌کنند!.

 

وی با بیان اینکه شهروندان معتقدند که این پل‌ها امن نیستند و امکان آزار و مسائل مختلف در آن وجود دارد، گفت: برهمین اساس لازم است که شهرداری تهران از وضعیت پل‌ها و ضوابط حاکم بر آن‌ها و تعداد آن‌ها در مناطق گزارش دقیقی را به شورای شهر ارایه کند تا بر اساس این گزارش موضوع را دنبال کنیم و نتیجه اقدامات ما باید در جهت رضایتمندی شهروندان و به ویژه بانوان باشد.

 

اعطا در ادامه با اشاره به تودیع و معارفه مدیر مسئول روزنامه همشهری، ادامه داد: شاهد تلاش و زحمات و دغدغه‌های مهران کرمی، مدیر مسئول پیشین روزنامه همشهری بودیم و همچنین به نیلوفر قدیری مدیرمسئول جدید تبریک می‌گویم که انتصاب ایشان به عنوان مدیر مسئول از حیث توجه به مدیریت بانوان نیز جای تقدیر دارد.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه یادآور شد: طبق وعده‌ای که داده بودیم از امروز پخش زنده صحن شورا از طریق صفحه اول خبرگزاری و سایت شورای شهر آغاز شده است و این کار را توسعه خواهیم داد.

 

ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار